Projecten

De betekenisvolle projecten die we uitvoeren om een verschil te maken in het leven van mensen in nood. Ontdek onze huidige en eerdere projecten en help ons om een betere wereld te creëren.

Zakaat al Maal

Vervul jouw religieuze verplichting en maak een blijvende impact door uw Zakat al-Maal te doneren aan Al Aghira. Met ons transparante en verantwoordelijke proces zorgen we ervoor dat jouw Zakaat al-Maal de juiste individuen bereikt, levens versterkt en sociale rechtvaardigheid bevordert.

Voedselpakketten

Doe mee in de strijd tegen honger door essentiële voedselpakketten aan te bieden aan de behoeftigen. Jouw steun helpt ons kwetsbare gemeenschappen te bereiken, ervoor te zorgen dat niemand hongerig naar bed gaat en voedsel, hoop en hulp te bieden aan mensen in nood.

Onderwijs

Onderwijs is een weg naar een betere toekomst. Steun Al Aghira bij het bieden van kwaliteitsonderwijs aan achtergestelde kinderen en jongeren, door hen te voorzien van kennis, vaardigheden en kansen voor een betere toekomst.

Waterputten

Toegang tot schoon water is een grondrecht en je kunt een deel van de oplossing zijn. Doneer aan Al Aghira en help ons waterputten te bouwen in verarmde gebieden, door te zorgen voor levensreddende waterbronnen die de gezondheid, sanitaire voorzieningen en het algehele welzijn van gemeenschappen verbeteren.